Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Exim Bank

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank Zrt.) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB Zrt.) célja, hogy a magyar exportőrök számára hatékony finanszírozási és biztosítási konstrukciókat szolgáltasson.

Az Eximbank és a MEHIB küldetése, hogy gazdaságpolitikai ösztönző eszközként támogassa a hazai exportáló vállalkozásokat, elősegítve a munkahelyek megőrzését, a foglalkoztatás növekedését és a magyar exportkapacitások bővülését.

Az állami tulajdonban lévő, a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt álló EXIM látja el Magyarországon az exporthitel-ügynökségi feladatokat.

Magyarországon Budapesten és 12 vidéki városban van jelen az EXIM képviselete, külföldön pedig 3 helyen található meg irodánk: Moszkvában, Belgrádban és Isztambulban.

Az EXIM a világ 38 exporthitel-ügynökségének az egyike, amelyek 32 ország exportőreit segíti finanszírozási és biztosítási megoldásokat nyújtva. Fő célunk, hogy a KKM háttérintézményeivel együttműködve segítsük a kkv-k sikeres kilépését és fejlődését a külföldi piacokon.

Képviselője
Nyakas Laura

marketing és kommunikációs igazgató

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.