Coca-Cola

A Coca-Cola Magyarország teljes italportfóliót kínáló cégként 13 márkát, 107 féle italt kínál 227 különböző kiszerelésben.  Portfoliónk kialakításakor támogatjuk fogyasztóinkat kalóriabevitelük kézben tartásában: üdítőital-palettánk több mint fele fele cukor- és kalóriamentes, illetve alacsony cukortartalmú.

A Coca-Cola - és annak különféle változatai - a világ egyik legértékesebb és legismertebb brandje, de termékeink közé tartoznak még többek közt a Fanta, a Sprite, a Kinley variánsai, a FUZETEA különböző ízei, gyümölcslevek (Cappy, Cappy+), a NaturAqua és a GLACEAU smartwater vizek, illetve az AdeZ növényi ital is.  A vállalatcsoportunk - palackozó partnerünket, a Coca-Cola HBC Magyarországot beleértve - , ezidáig több mint százmilliárd forintot ruházott be hazánkban, ezzel az egyik legjelentősebb magyar élelmiszer-feldolgozónak számít: termékeinket közel 30 országba exportáljuk.

A fenntarthatóság jegyében nagy hangsúlyt fektetünk a felelős vállalati működésre. 2018-ban Hulladékmentes Világ néven globális stratégiát alakítottunk ki, amelynek része, hogy  csomagolóanyagaink 100%-a újrahasznosítható lesz 2025-ig (Magyarországon a csomagolásunk már most 100%-ban újrhasznosítható). Ennek érdekében a környezet szempontjából előnyösebb palackokat fejlesztünk ki. Emellett terveink szerint 2030-ra minden palackunkat 50 %-ban már újrahasznosított anyagokból állítunk elő.   Vízgazdálkodási céljaink közé tartozik az üdítőitalainkhoz szükséges víz minden egyes cseppjének utánpótlása. 2015-ben már el is értük ezt: ugyanannyi vizet adtunk vissza a közösségeknek és a természetnek, mint amennyit felhasználtunk. 

 

Képviselője
Mérő Ádám

Regional Connection Manager at The Coca - Cola Company

Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok
Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.