Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Marketing Summit Hungary 2020 - SPECIAL EDITION

2020. szeptember 17-19.

Akvárium Klub, Corvinus Egyetem

A Marketing Summit az ősz legnagyobb szakmai nyitórendezvénye. Az idei Special Editionban, amely szeptember 17-én (csütörtökön) kerül megrendezésre, a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezzük fókuszba. Hisszük, hogy a marketing- és kommunikációs szakembereknek, valamint az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottaknak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényünk a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summitot követő napokon, szeptember 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) szerveznek.

Marketing Summit Special Edition és BrainBar 2020

#mostnincsmegallas #restarthungary #mmsz #positiveadamsky #brainbar #marketingsummit

Általános információk az idei programról:

Marketing Summit Hungary a marketing és kommunikációs szakma, illetve az üzleti döntéshozók csúcstalálkozója, amely minden év szeptemberében kerül megrendezésre. A konferencia előadásai és networking platformjai segítik a szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak szakmai és üzleti kihívásaira, bármelyik iparágból is érkezzenek. Az esemény inspiráló premier előadásai, tartalmai azonnal bevethető megoldásokat, eszközöket, technikákat, információkat nyújtanak.

Idei fókusz és társesemény:

A Marketing Summit az ősz legnagyobb szakmai nyitórendezvénye. Az idei Special Editionban, amely szeptember 17-én (csütörtökön) kerül megrendezésre, a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezzük fókuszba. Hisszük, hogy a marketing- és kommunikációs szakembereknek, valamint az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottaknak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényünk aBrain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summitot követő napokon, szeptember 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) szerveznek.

Résztvevők és kiemelt védelmük:

Az esemény „víruskompatiblis” lesz, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítjuk valamennyi résztvevőnek. Akik pedig az otthonuk kényelméből szeretnék követni az esemény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, azok szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.

Kik jönnek?

Az ország minden pontjáról, sőt még a határokon túlról is marketing- és kommunikációs szakemberek, üzleti döntéshozók, brand managerek, adott szakterületek specialistái és oktatói – megbízói és szolgáltatói oldalról egyaránt.

A helyszín:

A Marketing Summit helyszíne az Akvárium Klub (Budapest, Erzsébet tér 12.), a Brain Bar otthona pedig az Akváriumhoz közel eső, könnyen megközelíthető Corvinus Egyetem lesz (Budapest, Fővám tér 8.).

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.